Vezmeš si ma? Zlatá svadba s Terranom

Výber strešnej krytiny predstavuje pri rekonštrukcii domu aj v prípade novostavieb jedno z najdôležitejších rozhodnutí. Dbať pritom treba nielen na jej vzhľad, ale predovšetkým na kvalitné vyhotovenie a ďalšie vlastnosti, ktoré predurčujú jej dlhú životnosť a pohodlné používanie.

Od júna 2015 sme zaviedli 50 ročnú záruku na všetky svoje betónové výrobky značky TERRAN.

Všetky výrobky značky Terran spĺňajú požiadavky najvyšších európskych štandardov a kvalít a ich dôkladným zapracovaním do strešného plášťa vzniká predpoklad pre bezproblémové pohodové bývanie pod strechou s jedinečným estetickým výrazom. Cieľavedomá práca, prvotriedna technológia a spokojnosť našich zákazníkov nás povzbudili na ďalší krok: zvýšiť záruku na presnosť rozmerov, vodotesnosť a mrazuvzdornosť škridly o 20 rokov. Týmto krokom chceme preukázať, že naše výrobky spĺňajú prísne kritériá kvality a môžu sa porovnávať s ktorýmikoľvek produktmi určenými na zastrešenie budov. Je to zároveň aj záruka pre Vás, že výrobky značky Terran sú vynikajúcou voľbou pre celú rodinu, s hodnotou, ktorá sa dedí z generácií na generácie.

Naša spoločnosť v tomto roku oslavuje svoje 19. výročie založenia firmy…
…A vy? Oslávte aj svoju zlatú svadbu pod tou isto strechou, ktorú ste si vybrali pred 50-timi rokmi!

50 ROKOVZLATASVADBA

Zaujímajú Vás naše produkty alebo naše príslušenstvo? Pozrite si naše videá celého strešného systému Terran, z úplne nového pohľadu, ktoré poskytujú jedinečný zážitok.

Zaujímajú Vás naše aktuálne akcie, ceny? Kliknite sem.

Potrebujete poradiť? Kontaktujte nás 🙂